Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BASKİ, Burhaniye'nin su sorununu çözdü

BASKİ, Burhaniye

Balıkesir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (BASKİ) Körfez Şubesi Müdürlüğü tarafından, Burhaniye Eşek Tepesi ve Vakıflar Bölgesi civarında ...

Balıkesir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (BASKİ) Körfez Şubesi Müdürlüğü tarafından, Burhaniye Eşek Tepesi ve Vakıflar Bölgesi civarında yürütülen çalışma sonucu iki adet su deposu tamamlanarak içme suyu sorunu çözülüyor.
Burhaniye genelinde Eşek Tepesi ve Vakıflar Bölgesinde olmak üzere iki adet su deposu tamamlamak üzere.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Eşek Tepesi mevkisinde 5 bin tonluk bir depo vardı. Depo tam olarak bitirilemediği, ilçeye dağıtım yapan bağlantıların eksik olduğunu tespit ettik.” Dedi.
BASKİ Körfez Şubesi Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışma sonucu depomuzu faaliyete geçirme aşamasına getirdik açıklamasında bulunan Başkan Uysal, “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucu depomuzu kısa sürede faaliyete geçirme aşamasına getirdik. Şu an itibari ile 2 veya 3 gün sonra depomuz hizmete hazır hale gelmiş olacak. Ayrıca Vakıflar Bölgesinde ise 2 bin tonluk bir depomuz vardı. Orada da 2. kuyunun bağlanmamış olduğunu, sadece bir kuyunun çalıştığını, ayrıca tersi hattının yapılmamış olduğunu gördük. Oradaki sorunları çözdük. 5 bin tonluk depomuzun tam kapasite ile faaliyete geçmesi ile Burhaniye’de su sıkıntısı tamamen çözülmüş olacak” diye bilgi verdi.
BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta’nın bir haftadır Burhaniye’de Eşek Tepesi ve Vakıflar Bölgesi civarında devam eden başarılı çalışmalarına teşekkür eden Başkan Necdet Uysal, BASKİ Genel Müdürlüğü ve BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta ile çalışan personele teşekkür etti.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false